FYSIOTERAPIENS TRÆNINGS CENTER.
– ingen instruktører, kun kompetente fysioterapeuter…..

Træning i klinikken veludstyrede fitnesscenter sker altid under professionel vejledning af klinikken fysioterapeuter.
Når du booker en tid til programlægning sættes der 1 time af, som bruges til at lave et trænings program til dig. Typisk bookes der en tid til en opfølgning ca 4-6 uger efter din trænings start, eller tidligere hvis du sammen med din fysioterapeut finder det nødvendigt.
Henvend dig i klinikken for, at få en tid til en programlægning, der opfylder netop dine behov og ønsker.

Genoptræning efter en skade eller operation.

Mange gange vil du lave din genoptræningen sammen med en fysioterapeut, enten i kommunalt tilbud eller sammen med din fysioterapeut i Fysioterapien. Når du har lavet 2-3 mdrs. genoptræning går det i langt de fleste tilfælde meget bedre og du er tilbage til normal aktivitet. Hvis du stopper din genoptræning på dette tidspunkt, vil du ofte opleve tilbagefald. 2-3 mdrs genoptræning efter en skade eller operation er slet ikke nok. Det mest optimale er at du fortsætter din træning resten af livet og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med.
Du kan fortsætte din træning på egen hånd under vejledning i vores træningscenter eller på et af vores 26 hold.

Ingen ventetid på at komme til maskinerne.

For at sikre at der altid er god plads til dig, frigives der kun et lille antal medlemskaber i Fysioterapien. Vores målsætning er, at det skal være hyggeligt at træne. Vi tror på, at hvis du hygger dig mens du træner, så træner du oftere og i mange flere år. Det er det lange træk over mange år, der giver det bedste resultat.

Antal medlemskaber ledig den 5. Januar 2018 : 15

Holdtræning

Vi har en omfattende holdplan med Yoga, FysioCrossfit, Pilates, Ryghold, Knæhold og mange diagnose specifikke hold. Klik her, hvis du gerne vil se vores hold plan

Programlægning, instruktion og opfølgning.

Du får ikke lov til at træne hos os,  før vi har lavet et træningsprogram til dig, som passer perfekt til dit mål, din nuværende form og med hensyntagende til eventuelle skader.

Opfølgning på din træning sker løbende efter lige nøjagtig den model der passer til dig. Du aftaler selv med din fysioterapeut hvor ofte i skal mødes og justere din træning. Du kan også få opfølgninger fast hver måned eller du kan få det hver uge på vores styrketrænings hold. Du bestemmer – vi råder og vejleder.

Fordele ved gyldigt medlemsskab

  • Du kan træne i hele klinikkens åbningstid. Se klinikkens åbningstider her.
  • Der er altid gratis kaffe
  • Vi holder øje med dig og din træning
  • Begrænset antal medlemmer, så altid god plads.
  • 75% rabat på medlems T-Shirt.
  • 10% Rabat på alle produkter i Fysioterapien. Se listen over vores produkter her.
  • 10% Rabat på fysiurgisk massage ved Erik Michaelsen.